המפעל שלנו

בית הקלייה והאפייה של  Arcaffe

IMG_0843.1

במפעל הקולינרי שלנו עובדים כמאה וחמישים טבחים, אופים, קונדיטורים וקולים. זה הלב הפועם של ארקפה, שעובד במרץ וסינרגיה מופלאה, מזרים לעורקי ארקפה תוצרת יומיומית, איכותית ומוקפדת לאין ערוך.

התענוג האמיתי שלנו זה להכין הכול לבד.

מיטב התוצרת מגיעה למפעל, מוצאת מהארגזים בידיים, נפרשת על השולחנות הארוכים ומלאכת הבישול והאפייה מתחילה. אנחנו אוהבים לבשל עם הידיים, לגעת ולחוש את האוכל. זה ניכר בטעם, האהבה וההנאה שלנו מהתהליך והתוצאה.