המפעל שלנו

בית הקלייה והאפייה של  Arcaffe

IMG_0843.1

תשתית מוצרינו נמצאת במפעל החברה הממוקם בפולג- נתניה, אשר משתרע על פני 2,000 מ"ר.

עוד בתחילת הדרך הכרנו בחשיבות תהליך קליית הקפה, האפייה וייצור המזון כמפתח לחוויית הצרכן המושלמת. לפיכך, הקמנו את המפעל ואנו משקיעים רבות בתשתית ובטכנולוגיה המאפשרים את ייצור כל מוצרי Arcaffe בסטנדרטים הגבוהים ביותר של איכות וטריות.

מרכז הקלייה

מרכז הקלייה של רשת בתי הקפה מבטיח טריות מקסימלית, לצד פיקוח ובקרת איכות בלתי מתפשרים. תערובת הקפה מועברת מרשת "ארקפה איטליה" אל המפעל בישראל, בו מייצרים וקולים בכל יום מעל 600 קילוגרם פולי קפה, אותם משנעים בטמפרטורות הנדרשות אל סניפי הרשת בכל רחבי הארץ. צוות העובדים מכיר בעובדה כי קליית קפה היא חלק בלתי מתפשר מאיכות הטעם ובאמצעות סדנאות, הדרכות ופיקוח מקצועי בכל אחד משלבי הקלייה, (החל מהייבוש, דרך השריפה והצינון ועד האריזה), מתבצע התהליך במקצועיות חסרת פשרות.

איכות תחת קורת גג אחת

השפים, הקונדיטורים ויתר עובדי המפעל אינם מתפשרים על איכות. מפעל Arcaffe מהווה מקום אידיאלי לפיתוח קו מוצרים חדש החל מסלטים, דרך רטבים ועד מאפים ועוגות ייחודיות וחדשניות. הבחירה בחומרי גלם איכותיים וייחודיים מרחבי העולם, היא המאפשרת לנו לפתח מוצרי איכות פרימיום תוך התחדשות מוצרית מתמדת.

110 עובדי ומנהלי המפעל נבחרו בקפידה ונמצאו מתאימים לעמוד בקריטריונים הבלתי מתפשרים אותם הציבה הרשת עוד בתחילת דרכה. מפעל Arcaffe בישראל מתנהל בהתאמה מלאה לסטנדרטים ולנוהלי העבודה הקיימים למעלה מ- 150 שנה במפעל Arcaffe  שבאיטליה.